Eredeti, mint Ön!

Emporio Armani Férfi

Emporio Armani

Az Armani legfőképpen elegáns és kényelmes öltönyeiről híres. Sokszor szokatlan párosításban használ különleges anyagokat és kombinációkat. A laza elegáns és a precízen szabott anyagok ötvözete jelenik meg kollekcióiban. Az Armani ma már egy életstílus lett. Kollekciói számos név alatt futnak. Az Emporio Armani márka a világon közel 44 országban kapható.

Armani nem egy márka, hanem egy életstílus. Ki ne ismerné Armani híres mondatát, miszerint „A stílus az egyetlen igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, teljesen függetlenül attól, hogy mennyi pénze van”.

Richard Gere-nek köszönhetően Hollywood egyik legnépszerűbb ruházati terméke lett. Az Amerikai dzsigoló című – Armani kreációkban forgatott - film behozta a márka stílusát a köztudatba. Sophia Loren, Michelle Pfeiffer, Ricky Martin, Ben Affleck is előszeretettel viseli kollekcióit. Az Armani legfőképpen elegáns és kényelmes öltönyeiről híres. Sokszor szokatlan párosításban használ különleges anyagokat és kombinációkat. Légy laza és elegáns! Hord te is a nagy sztárok stílusát!