Lista rendezése márkaként Trussardi

Trussardi az olasz márkák gyöngyszeme!

1910-es évek elején járunk amikor is Dante Trussardi az olasz bőrmíves jól menő kesztyű manufaktúráját bővíteni kezdi, és családnevét ragasztja a napjainkban már annyi helyen hallott vállalatra, Trussardi. A háború alatt az Olasz katonákat támogatta kiválló kesztyűivel, majd a háború után kiegészítőket kezd el gyártani. 


A nemzetközi piacra való betörés még várrat magára egészen a 80'-as évek végéig amikor is Dante unokaöccse veszi át a céget. Arculatváltást követően konfekció ruhákat kezdenek forgalmazni. A Trussardi kezdi kinőni magát és megcélozza a Japán piacot, ahol hatalmas sikert arat. A kitűnő ruhák mellett egyedi parfümök fejlesztése is elindul.


Több különálló kollekció kezd kibontakozni a 80'-as évek közepére.  A Trussardi- a hagyományos stílus őrzője, Tru Trussardi a fiatalos, friss fazonok világa, illetve a Trussardi Jeans a Casual sportos-elegáns vonal továbbvivője.


Nálunk a Trussardi Jeans kollekciói megtalálhatóak! Az üzleti világban úgy elterjedt stílus, a mindennapi kényelmet ötvözi a kifinomult viselettel. 

Bővebben
Mutat 1 - 21 / 21