Hugo Boss

Egyszerre elegáns, hétköznapi, és sportos - luxus kivitelben

Ha van stílusod, neked be fog jönni! A Hugo Boss a prémiumkategóriás minőség, és luxus megtestesítője. Az elegancia sosem megy ki a divatból, éppen ezért a luxuskultúrát birtokló piac egyik kedvelt világmárkája.

Öltözz úgy, mint Matthew McConaughey! A Hugo Boss márka termékeit számos híresség szekrényében megtalálod. Sőt Clint Eastwood fia, Scott Eastwood, a Hugo Boss kampányarca is volt. A márka a siker életérzését hozza magával.

Hugo Boss Black

A Hugo Boss (Black) ruhák többnyire az elegáns üzleti vonalat képviselik, a hétköznapokra és különleges eseményekre is. A márka termékei viselhetőek utcán, üzleti környezetben; de számos ünnepi, estélyi viselet is megtalálható kínálatában, modern megjelenésben, mégis klasszikus vonalat képviselve.

Hugo Boss Orange

A Hugo Boss Orange kifejezetten a hétköznapi viselet képviselője. Utcai- és szabadidő ruházatként ismert. Számos kiegészítővel, cipővel párosítva a kínálatát. Különleges színösszeállítás, és minta jellemzi őket. A hétköznapok számára divatos, kényelmes, könnyed viseletet biztosítanak.

Hugo Boss Green

A Hugo Boss Green sportos kollekciókkal a golfozók kedvenc márkája. Kifejezetten sportorientált, mégis divatos megjelenést biztosító sportruházat. Sportos elegancia a mozgáskedvelőknek.