Eredeti, mint Ön!

Hogyan hordd a pulóvered | Tippek az ősz slágeréhez

A korábbi cikkeinkben már esett szó arról, hogy mit érdemes viselni fehér cipővel és hogy kire milyen farmer illik. Az ősz közeledtével itt az idő, hogy az évszak egyik sláger terméke is előkerüljön: jöjjön pár tanács a pulóverekről!


Kerek, vagy V-nyakú?

Nyakleves ugyan nem jár érte, ha elhibázzuk, de érdemes odafigyelni, hogy milyen pulóvert veszünk fel az ingünk felé. Kerek kivágású pulóvernél az ingnyak mindenképp belül legyen és ebben az esetben még nem kell nyakkendő, mert a nyakkendő és a gallér formája nem illeszkedne a pulóver vonalaihoz. A V-kivágásúnál viszont kell a nyakkendő, hiszen a gombokat nem takarja semmi. Aki latin machonak érzi magát akár kis is gombolhatja ennél a résznél a szabadon látható felső gombokat, de a mellkaspázsit nem minden esetben elegáns (főleg egy komolyabb megbeszélésen tűnhet melléfogásnak ez a megoldás).

Magában, soha

Glamour fotózásoknál rendkívül szexi tud lenni, amikor egy lány fehérneműben és pulóverben pózol, ami alatt garantált, hogy nem bújik meg egyéb textília. Egy dolgot tanuljunk meg: a hétköznapokon nem fotózáson vagyunk. Meg még egyet… az urakra még fotózáson sem valószínű, hogy ráadnák ezt a kombinációt.

A pulóver alá kötelező egy pólót, vagy inget felvenni, hiszen az anyag vastagsága miatt nagyon hamar megszívja magát testünk illatával, s nehezebben is szellőzik ki belőle, mint egy vékonyabb anyagból. Büdösen senki sem akar mutatkozni, hiszen az max az edzőteremben jelenti a férfiasságot… máshol csak az igénytelenséget. Plusz a kötött pulcsi elég durván kidörzsölheti a bőrünket.

Minden alkalomra

Hál’égnek elég sokszínű pulóver kínálat van nálunk is, így könnyen lehet a megfelelő alkalmakra pulóvereket találni: elegánsabb egyszínű US Polo ASSN, színesebb Hugo Boss, vagy Trussardi is jól jöhet, amikor úgy döntenénk, hogy a pulóver legyen aznap a domináns ruhadarabunk. A színes viszont nem jelenti azt, hogy egy LSD-triphez hasonló csicsás darabbal vágjunk neki a hétköznapnak, ami miatt inkább furcsálló, sem mint elismerő tekinteteket kapnánk.

Azt viszont gondolom senkinek sem kell elmondani, hogy a kinyúlt, rozoga darabok otthonra valók, amikor maximum a kajafutár láthat, vagy a kocsi, amit ebben bütyköl az ember a garázsban. A barátnődnek meg úgyis az új pulcsid lesz az első, amibe belebújik… majd ki.

Hasznos volt a cikk? Akkor görgess lejjebb és válogass bátran a kínálatunk legjobb darabjaiból!