Eredeti, mint Ön!

3 tipp, fehér cipő viseléséhez

A nyár egyik sláger darabja a világos cipő. Ilyenkor a legtöbben igyekeznek menekülni a sötét cipők forró katlanából, a legjobb megoldás pedig erre a fehér cipő. Egy kényes darab, amit ugyan macerás tisztán tartani, de remek kiemelkedő darabja lehet a cipős-szettünknek.

 

  1. Fekete nadrággal parádés!

A fehér cipő nagyon jól illeszkedik a színvisszaadáshoz, mert semlegesítő szín. Egy különlegesebb, intenzívebb színű, mondjuk vörös nadrággal is simán használható, de az igazán frappáns kontrasztot egy fekete farmerral adja meg. Klasszikus kombináció, titokzoknival és egy felhajtott szárú fekete farmerrel… ezzel egyszerűen nem tévedhetünk.

Kép forrása: Pinterest

  1. Fekete zoknival nagyon nem!

Tessék elfelejteni. A nyári melegben reflex mozdulattal kapjuk fel a fehér cipőt, de előtte mindenképp nézzünk a lábunkra és tegyük fel a kérdést: ugye nem fekete zokni van rajtam? A fekete sportcipő elviseli a fehér zoknit, fordítva viszont kerülendő megoldás… hosszú nadrágnál is. Sőt, igazából fehér cipőnél csak a fehér zokni legyen a megoldás. Az tuti.

  1. Házibarkács tisztítás

A fehér lábbeli legnagyobb rákfenéje a tisztán tartása. Elég párszáz méter megtétele és a vakítóan fehér cipő máris színt váltott. Különböző módszerek léteznek a cipők tisztán és fehéren tartására. A legegyszerűbb módszer a víz-szódabikarbóna-hidrogén peroxid kombináció, amit összekeverve, majd egy fogkefével a cipőre felkenve egész sok árnyalatot javíthatunk a használattól elszíneződött lábbelinken. A népszerűbb cipőboltokra már jellemző, hogy tartanak olyan kenőcsöket, amik pont a fehér részek tisztítására szolgálnak, így érdemes náluk is érdeklődni.

Lassan itt a nyár vége, de még nem késő felkészülni az indián nyárra és beszerezni egy menő fehér darabot. A Márkásruha.hu webshopja természetesen előtted áll, hogy a legjobb darabokból válogathass: IDE kattintva máris elérsz pár izgalmas darabot!

Kép forrása: LIFESTYLE BY PS