Eredeti, mint Ön!

Roberto Botticelli

Roberto Botticelli - Egyedi, kézzel készült designer cipők

Az olasz divat már hosszú ideje világszerte ismert. A 17. század elején divatiskolák alapultak az ország nagyvárosaiban. Milánó, Velence, Róma és Firenze. Az 1900-as évekre 5 nagy márka nőtte ki magát olyan mértékben, hogy már nem csak Olaszország határain belül, de távoli helyeken is közkedvelté vált. A Gucci és Versace mellett a Roberto Botticelli is nagy visszhangot keltett divatkedvelők körében. Egyedi, kézzel készült luxus cipőik új távlatokat nyitottak a merész designerek gondolkozásában.

A cég mai napig felső kategóriás cipőket gyárt prémium minőségű anyagokból. Az egyszerű marhabőrtől kezdve a legfinomabb krokodil- vagy kígyóbőr lábbelikig mind-mind Olaszországban készülnek. A gyárban hosszú ideje dolgozó bőrművesek, kézzel készítenek el minden egyes pár cipőt. Meglepő módon a ’Made in Italy’ címke vonzó hangzása is részben a Botticellinek köszönhető.

Ellentétben a nyugati országokkal, ahol elterjedt és közkedvelt márka, Magyarországon csak elvétve találkozhatunk vele. Ezen ritka helyek egyike vagyunk, webáruházunkban és üzletünkben évről-évre a legújabb kollekcióval várunk. Tapasztald meg ezt az egyedi, luxus érzést, és járj igazi olasz úriemberként a Roberto Botticelli kézzel készült cipőiben!