Eredeti, mint Ön!

Testalkatodhoz illő farmer fazonok

A vadnyugaton kezdte meg hódítását, de manapság már a legelegánsabb üzletemberek számára is fontos tényező a gardróbban. Mi ez? A farmernadrág. Lássuk is, hogy mire figyeljünk oda a különböző farmertípusok vásárlásánál.

20180628_milyen_farmer_02_v1

 

Hogyan lett ennyire népszerű a farmernadrág? Mert rengeteg jó tulajdonsággal bír: az anyaga rendkívül strapabíró, viseletként pedig hihetetlenül sok arca van. A farmerban az a jó, hogy egyik nap lehet laza, következő nap elegáns, előnyös és trendi ruhadarab! Annak ellenére, hogy ennyire sokoldalú, mégis vannak olyan tulajdonságai és változatai, ami miatt egy adott típus nem felelhet meg mindenkinek!

Skinny – Tapad! Egy laza és elegáns viselethez tökéletes, egy szűkebb szabású zakóval és egy menő bőrcipővel baromi jó választás. Testalkatot tekintve, inkább a vékonyabb alkatú uraknak ajánljuk, hiszen a Skinny nem simítja ki az íves vonalakat: úgy inkább egy feszes cicanacinak fog tűnni, semmint egy menő famernek.

36475377_s

Slim – Egy fokkal már lazább szabású viselet, így nem csak a vékonyabb lábú versenyzők számára ideális (értsd: a kerekebb formákkal rendelkező urakon is jól fog mutatni).

72446719_s

Straight – A klasszikus, egyenes vonalvezetés. Nincs ezen mit szépíteni, az igazi, megtermett férfiak kedvence ez a kiadás, hiszen egyszerre divatos és nyújt előnyös megjelenést még némi plusz kilóval is, a hátunk mögött.

65532644_s

Bootcut – A csizmákhoz igazítva, bár a férfi viseletek esetében ez inkább bakancs. Aki olyan farmert szeretne, aminek kellően széles a szára, hogy kedvenc lábbelijének a szára is beférjen alá, annak tökéletes.

72233205_s

Loose – Az abszolút komfort, de van, akinek már túl sok is. Ajánlott odafigyelni, a nagyon vékony vásárlókon már egy kicsit túl bő is lehet ez a kiadás, inkább az „átlagosabb” testalkatú uraknak ajánljuk!

83599177_s

Találd meg a számodra legideálisabb fazont nálunk! HUGO BOSS, U.S. POLO ASSN., ESPRIT, BALDESSARINI farmerok. Divatos, kényelmes, minőségi, férfias darabok mindenki számára. Gyere és nézz körül! >>

http://markasruha.hu/ferfi_1/farmerek_28