Eredeti, mint Ön!

TOP3 tipp az izzadtságfoltok ellen!

Uraim! Képzeljünk el magunk előtt egy nagyszerű, csúcsminőségű inget, a kedvenc színünkben! Megvan? Most ugyanezt magunkon! Frankón néz ki, igaz? Ám ekkor jön a nyári kánikula és megjelenik egy nem várt kiegészítő: az izzadtságfolt! Az, hogy mi lehet a „pisztolytáskának” is nevezett foltok ellenszere, kiderül a mostani cikkünkből!

 Blogposztunkban igyekeztünk összeszedni három olyan technikát, amivel a kellemetlen izzadtságfoltokat meg tudjuk előzni, hiszen a legmenőbb ing renoméját is meg tudja fojtani egy csúnya paca. Nem csak ingeseknek lesznek itt tippek, hiszen a színes pólón is csúnyán mutat egy komolyabb folt, nemde? Egyszerű megoldások, gyors megoldások és biztos megoldások, amiket kínálunk:

1 – Póló az ing alá!

Egy jó minőségű edzőpóló remekül felszívja az ing elől a nedvességet, ezzel biztosítva azt, hogy a külső réteg tökéletesen száraz maradjon. Ugyan plusz egy réteget veszünk magunkra, de két dolgot érdemes megjegyezni: a jó minőségű, 100% pamut edzőpólókat igyekeznek úgy kialakítani, hogy jól lélegezzen benne a bőr, így sokkal komolyabban nem veri fel a hőérzetünket még meleg napon is. Amiért hasznosabb, mint egy standard trikó: a hónaljat is fedi, ezáltal a trikónál jelentkező pisztolytáska is kikerülhető. Ezeknél az aláöltözeteknél jellemző a széles nyak, így az inget akár a második gombig kigombolva is hordhatjuk.

Egy tipp hozzá: ahogy a trikónál, úgy sötét ingeknél a sötét aláöltözet ajánlott, fehér, vagy világosabb színeknél a fehér és a testszínű.

2 – Pólós típus vagy? Válassz pamutot!

Az igazi pamut ruhákon alig, sőt sokszor egyáltalán nem látszik az izzadság! A legjobb anyagminőség biztosítja azt számodra, hogy a tested jól szellőzzön, ezáltal az izzadékonyabb emberek számára is meg tudja adni azt a komfortérzetet, amit a foltoktól való félelem megtör.

Ide is jöjjön egy tipp: A Hugo Bossnál például a pólók 99.9%-a már 100% pamutból készül, ide kattintva pedig még válogathatsz is ezek közül!

3 – Szívd fel az izzadtságot! Rendelj, vagy csináld magad!

Rendelj magadnak a netről foltfogókat! A SweatBlock oldaláról például tudsz magadnak szerezni olyan tapaszokat, amiket az izzadós testrészekre tudsz rakni, a kis tapasz pedig magába szívja a nedvességet. Nem érsz rá a rendelésre várni? Sokan használják (és csak kevesen merik bevallani) azt a megoldást, amit a barátnőjük „gyakrabban” segítségül hív: a tisztasági betét. Ciki-nem ciki, egy átmeneti megoldásnak tökéletes lehet!

Pro tipp: Arra azért figyelj oda, ki ne kandikáljon a póló, vagy a rövid ujjú ing alól. 

Szép, izzadságfoltos mentes nyarat kívánunk mindenkinek! :) 

A Markasruha.hu csapata